Diensten

Meer dan 15 jaar ervaring in zwembad- en dakdichting!

Professionele dakdichting mét garantie

Bij Aqua Libre hebben we de nodige professionele materialen en jarenlange ervaring en expertise om zowat elk type plat of licht hellend dak te dichten en u daar ook de nodige gemoedsrust bij te verschaffen. Op onze dichtingswerken geven we namelijk altijd 100% waterdichtheidsgarantie! Dat doen we bovendien zowel voor dakdichting voor nieuwe platte daken, als voor dichtingswerken bij dakrenovaties of dakherstellingen!

Professionele dakdichting mét garantie

We dichten daken met Firestone EPDM of gevulkaniseerde PVC. Hoe we deze dichtingen precies bevestigen, wordt grotendeels bepaald door het type ondergrond.

  • Op betonnen ondergronden gaan we de eventuele dakisolatie en dichtingen eerst verlijmen en daarna onder hoge temperatuur vulkaniseren.
  • Op houten ondergronden zullen we de isolatie- en dichtingsmaterialen mechanisch bevestigen met vijzen en daarna het geheel dichten via vulkanisatie.
  • Bij losliggende ondergronden (bv. groendaken of grind daken) worden de materialen los geplaatst, gedicht en daarna voorzien van een stevige ballast laag.

Wist u dat we ook dakisolatie en dakdichting bovenop een bestaand plat dak kunnen plaatsen zonder kap- en breekwerken? De oorspronkelijke dakbedekking kan in dat geval dienst doen als dampscherm.

Als de dakovergang tussen aanpalende woningen lekt…

Een lekkend dak herstellen is 1 ding, een lekkende dakovergang iets heel anders. Maar al te vaak kozen de eigenaars van de aanpalende woningen immers niet voor hetzelfde type dakbedekking.

Dakdichting leggen of herstellen over verschillende types ondergrond en toch 100% waterdichtheid garanderen, dat is specialistenwerk. De dakdichters van Aqua Libre hebben wél de nodige ervaring en expertise om ook dakranden en dak overgangen tussen aangrenzende woningen te dichten.

Zullen we ineens extra dakisolatie plaatsen?

Waarom niet van het moment profiteren en uw dak laten dichten, maar ook gelijktijdig extra dakisolatie laten plaatsen? Zo slaat u 2 vliegen in 1 klap met een waterdicht én energiezuiniger dak. Voor die dakisolatie hoeft u bovendien geen extra stielman in te schakelen, want ook het isoleren van platte daken kan u aan onze dakwerkers toevertrouwen!

Graag een prijsofferte?

Wenst u meer informatie over onze werkwijze, service en tarieven te ontvangen? Stuur ons gerust een bericht om een woordje uitleg of een prijsofferte na plaatsbezoek aan te vragen.

GRATIS OFFERTE