Diensten

Een plat dak leggen of een dakrenovatie zonder breken?

Is uw plat dak écht 100% waterdicht?

Voor het dichten, renoveren en isoleren van platte en licht hellende daken is Aqua Libre precies de erkende aannemer dakwerken die u zoekt. Met meer dan 15 jaar gespecialiseerde expertise in dakdichting en zwembaden bekleden, kunnen we onberispelijk vakwerk en de vereiste waterdichtheid garanderen. Zowel voor nieuwe platte daken als bij dakrenovatie!

Een plat dak of industriedak renoveren, dat kunnen we zelfs zonder kap- en breekwerken. Voor de dakrenovatie kunnen we de nieuwe dakdichting en eventueel bijkomende dakisolatie namelijk bovenop uw bestaand plat dak plaatsen. De bestaande roofing kunnen we bijvoorbeeld vaak als dampscherm voor het vernieuwde dak gebruiken.

Welke dakwerken u aan ons kan toevertrouwen?

U kan haast elk type plat dak door onze dakwerkers laten dichten, renoveren en/of isoleren. Een particulier plat dak, een industriedak, een extensief groendak, dakterrassen,… en dat alles ongeacht de omvang of de ondergrond. Wij nemen zowel grote als kleine dakwerken aan en hebben zelfs een duidelijke voorkeur voor technisch uitdagende dakprojecten. Technisch en probleemoplossend denken, is nu eenmaal een van onze voornaamste troeven!

Ook voor deze dakwerken kan u op ons rekenen

U wil een dakterras laten aanleggen op uw plat dak? U kan de volledig aanleg van dat dakterras aan Aqua Libre overlaten. We creëren een waterdichte ondergrond en een stabiele draagstuur en plaatsen ook de terrasbekleding en afwerkingen.

U ziet een extensief groendak wel zitten, maar wil wel zeker zijn van een correcte afwatering en een 100% waterdicht groendak om uw dak, gevel en interieur te beschermen? Kan perfect!

Gaat u airconditioning of zonnepanelen laten plaatsen op uw dak, dan moeten er gaten geboord worden. Om de garantie op de waterdichtheid van uw dakdichting te behouden, kan u slijp- en boorwerk best aan onze dakdichters uitbesteden. Als u trouwens nog een betrouwbare zonnepanelen plaatser zoekt, kunnen we u desgewenst altijd in contact brengen met onze vaste partner. De keuze is aan u.

Uw dakgoot of bakgoot lekt? Dan laat u best de dak- of bakgoten herbekleden om terug een correcte afwatering te creëren en waterschade te voorkomen. De dakherstellers van Aqua Libre kunnen dak- en bakgoten bekleden met weerbestendige en brandwerende Alucobond of Trespa. Ook eventuele zinkwerken aan afvoerbuizen kan u aan ons toevertrouwen.

Waarom niet meteen uw plat dak isoleren tijdens de dakrenovatie? Bij Aqua Libre kunnen we alle types platte daken isoleren (aan de buitenzijde) om maximaal energie te besparen. We assisteren u ook bij de administratieve verplichtingen en/of de aanvraag van eventuele energie- en dakisolatie premies.

U heeft een prachtig zinken dak, maar dat hoort u iets te goed telkens het regent? Bij Aqua Libre kunnen we uw zinken dak vervangen door een PVC dak om u deze lawaaihinder te besparen.

U heeft een halfopen bebouwing of een rijwoning waar uw toekomstige buren tegenaan zullen bouwen? Of het aangrenzende pand staat er intussen en uw buren hebben een ander type dakbedekking gekozen dan uzelf? Voor dakdichtingswerken en dakherstellingen aan de dakovergang kan u ook op de dakdekkers van Aqua Libre rekenen. Ook voor aanpalende woningen met verschillende types dakbekleding hebben wij de nodige expertise op zak voor een waterdichte herstelling aan de dakranden en dakovergang!

Onze aanpak en prijzen voor dakdichting en dakrenovatie?

Om gratis een vrijblijvende prijsofferte voor dakherstellingen of een plat dakrenovatie te ontvangen, volstaat het om even contact op te nemen zodat we een plaatsbezoek kunnen inplannen.

WANNEER SPREKEN WE AF?

Daken

Daken