Diensten

Gaat u een zwembad of een zwemvijver plaatsen?

Wordt het een zwembad of een zwemvijver?

U wil af en toe een frisse duik kunnen nemen in eigen tuin, maar een strak zwembad past niet bij de organische uitstraling van uw tuin? En u verkiest milieuvriendelijk gefilterd zwemwater boven de klassieke waterbehandelingsmethodes? Dan is een zwemvijver plaatsen zeker het overwegen waard.

Met een zwemvijver trekt u bewust de ecologisch verantwoorde kaart, zonder in te boeten op zwemcomfort. Tenzij u de watertemperatuur liever aanzienlijk hoger heeft dan degene die door zonnewarmte gerealiseerd wordt. In dat geval is een zwembad installeren namelijk toch een betere keuze dan een zwemvijver plaatsen. Hoge temperaturen kunnen immers de kwaliteit van de natuurlijke waterfiltering en de biotoop van planten en/of vissen bedreigen.

Wat wij voor uw (zwem)vijvers kunnen betekenen?

Veel! Met Aqua Libre heeft u 1 aannemer voor al uw vijverwerkzaamheden. We kunnen namelijk een nieuwe sier-, vis- of zwemvijver creëren, een bestaande vijver renoveren, vijvers ombouwen en zelfs het vijveronderhoud kan u aan ons toevertrouwen.

Wij plaatsen:

  • maatwerk bouwkundige zwemvijvers
  • zowel inbouw als opbouw siervijvers
  • particuliere en ook openbare vijvers
  • andere waterpartijen zoals bouwkundige zwembaden, fonteinen, borrelstenen, …

We verzorgen ook:

Hoe we werken?

Voor vijveraanleg starten we altijd met een vrijblijvend plaatsbezoek. Zo kunnen we een blik werpen op uw tuin en uw wensen en voorkeuren in detail bespreken voor we u een indicatieve prijsofferte bezorgen. Nadien gaan we in samenspraak met uw tuinarchitect aan de slag om uw tuinvijver helemaal volgens de regels van de kunst aan te leggen.

Aan u de keuze of u na de vijveraanleg en projectcoördinatie eventueel ook voor een onderhoudscontract voor het periodieke zwemvijver onderhoud kiest of zelf het onderhoud van uw tuinvijver gaat verzorgen.

Het prijskaartje?

Benieuwd wat een zwemvijver plaatsen of vijverfolie vervangen u zou kosten? Even contact opnemen volstaat om een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek in te plannen en alles over onze service en tarieven te weten te komen.

PLAATSBEZOEK & PRIJSOFFERTE