Diensten

Voor zorgeloos zwemplezier laat u best uw zwembad aanleggen door professionals

Op vakantie in eigen tuin

Een zwembad aanleggen in de tuin? Daar zijn verschillende goede redenen voor. Discreet en zorgeloos sporten of ontspannen in eigen huis, uw (klein)kinderen trakteren op urenlang zwemplezier of een aantrekkelijke meerwaarde voor uw huis waar potentiële kopers net iets meer voor betalen… Een zwembad is een investering waar u op korte en lange termijn van blijft genieten!

Als het correct geplaatst werd tenminste en daarom kiest u best voor een betrouwbare zwembad aannemer mét ervaring, zoals Aqua Libre uit Lochristi.

Waarom uw zwembad laten aanleggen door Aqua Libre

Met Aqua Libre heeft u 1 partner die het hele project opvolgt, van Assistentie bij de administratieve verplichtingen tot en met de plaatsing van Zwembad accessoires. Zelfs voor periodiek zwembadonderhoud achteraf kan u op uw vertrouwde zwembadspecialist blijven rekenen. Al zijn ook deelopdrachten op afroep en/of in onderaanneming mogelijk.

De belangrijkste reden om voor Aqua Libre te kiezen, is echter onze bijzondere specialisatie in het plaatsen van waterdichte zwembadbekledingen zoals zwembad liners en (zwem)vijverfolies. Die zwembad liner is een cruciaal onderdeel van uw zwembad en zal lekkages en waterschade voorkomen, het uitzicht en afwerkingsgraad van uw zwembad bepalen en enkel maximaal zwemcomfort opleveren wanneer die liner uiterst accuraat en strak geplaatst werd.

Net omwille van die bijzondere expertise, kunnen we haast elk type bouwkundig zwembad aanleggen. Ook zwembaden met uitdagende vormen of afmetingen kunnen we relatief snel, met extreme precisie en 100% waterdicht bekleden.

U zoekt een zwembad aannemer voor…?

We kunnen haast elk type bouwkundig zwembad aanleggen, want we metsen de kuip in betonblokken, zonder beperking qua vorm en afmetingen. Zo kunnen we zowel indoor- als outdoor zwembaden plaatsen. Verder kan u kiezen voor een klassiek Skimmer bad (waterlijn onder de zwembadrand) of de trendy overloop zwembaden (Infinity pool).

U kan ons inschakelen voor de aanleg van een nieuw zwembad, een volledige zwembadrenovatie of moet enkel de zwembad liner vervangen worden? U kan zowel voor complete als gedeeltelijke zwembadrenovaties op onze expertise vertrouwen. Een zwembad ombouwen naar een zwemvijver of net andersom? Ook dat is mogelijk!

Hoeveel een zwembad aanleggen kost?

Bij Aqua Libre kan u een zwembad laten aanleggen voor een eerlijke en budgetvriendelijke prijs. Vraag een gratis plaatsbezoek en vrijblijvende prijsofferte aan en laat u verrassen door onze transparante offertes, betaalbare prijzen en snelle doorlooptijden.

GRATIS PRIJSOFFERTE